Menu Close

Disclaimer

Deze (web)site is eigendom van Gift Card Company B.V.

Vragen
Als u vragen heeft over de inhoud van de website, neem dan contact met ons op via telefoonnummer 023-3036300.

Werking site
All in one voucher doet haar uiterste best om deze website foutloos en ononderbroken te laten functioneren en de inhoud van de informatie op de site juist en volledig te laten zijn, maar we kunnen dit niet garanderen. All in one voucher aanvaardt daarom geen aansprakelijkheid voor schade die verband houdt met het gebruik van deze website of met de tijdelijke onmogelijkheid om deze website te raadplegen.

Copyright
Alle informatie op deze website - waaronder de vormgeving, huisstijl, logo’s en teksten - is eigendom van All in one voucher. Alleen met uitdrukkelijke bronvermelding van All in one voucher is het toegestaan de informatie op deze website geheel of gedeeltelijk over te nemen en/of te verspreiden voor privé doeleinden. Als u de informatie op deze site wilt gebruiken voor commerciële doeleinden, dan moet u daarvoor eerst toestemming aan ons vragen.

Externe links
Op deze website staan links naar externe sites. All in one voucher is niet verantwoordelijk voor de inhoud van die websites of websites die verwijzen naar onze website.
Op deze website en disclaimer is Nederlands recht van toepassing. All in one voucher behoudt zich het recht voor om deze disclaimer aan te passen. De meest actuele disclaimer vindt u altijd op deze website.